sâmbătă, 29 mai 2010

Hey:)

Buna tuturor:) Cele care au citit si le'au placut acest fanfic puteti gasi celalalt fanfic scris de mine care seamana putin cu Dance for life. Il puteti gasi aici . Acest fanfic nou de numeste Prezenta Singuratatii:) Daca il cititi va rog sa va expuneti parerea:)
Il legatura cu acest fanfic....Imi cer mii de scuze dar nu voi mai scrie la el. Uitati un rezumat legat de Prezenta Singuratatii:

Viata si aventurile Nalei iau o intorsatura periculoasa inca din ziua ei de aniversare a 17 anisori.Cei pe care ii cosidera prieteni se intorc in potriva ei,iar dusmanii declarati ii devin,in mod ciudat,aliati.Tocmai cand pare ca lucrurile nu pot fi mai rele de atat,incep sa moara oameni cunoscuti ei. Ea nu crede in miturile pe care le-a auzit candva. Si nici nu vrea sa se schimbe. Dar cu totii stim ca timpul are propriul fel de a aranja lucrurile si viata nu iarta pe nimeni... Toti trebuie sa gustam din lucrurile rele, pentru ca sa putem sa ne bucuram din plin de cele bune.Curand,Nala v’a afla ca lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi…

Sper sa va placa:) si imi cer inca odata iertare in legatura cu fanficul vechi:D:(
P.S.:Vacanta placuta:))!!

4 comentarii: